Що таке бренді та з чим його п'ють?

Бренді – це міцний алкогольний напій, отриманий в результаті перегонки виноградного вина або ягідної/фруктової браги. Приблизна міцність напою коливається від 40 до 60 градусів, залежно від сировини та способу виробництва.Apr 3, 2019

Бренді – міцний напій, виготовлений шляхом безперервної, подвійної чи потрійної перегонки з виноградного соку, виноградних вичавків чи фруктової браги. Коньяк – виноградний бренді, Вироблений шляхом подвійної дистиляції за суворими правилами, що регулюються на законодавчому рівні.

Для зменшення фортеці бренді розбавляють негазованою мінеральною водою, тоніком, апельсиновим та виноградним соками. Оптимальна пропорція – один до одного. Виноградні сорти бренді можна поєднувати з чашкою кави або міцного чорного чаю.

Віскі має міцність від 35 до 65% про. Коньяк жорсткіше регламентований за цим показником – його міцність 40% про. Бренді відрізняється від коньяку та віскі вищою верхньою межею вмісту спирту, його міцність коливається від 35 до 90 % про.

Related Posts