Що робити, якщо заварний крем вийшов занадто густим?

Чому не загуснув крем і як це виправити Для того, щоб загуснути заварний кремпотрібно поставити на повільний вогонь і додати трохи борошна, обов'язково постійно помішуючи. крем. Багато борошна також не варто додавати, інакше крем вийде дуже густий. 2.

Крохмаль розвести в невеликій кількості кип'яченої води, акуратно ввести в кремповторно збити 2-3 хвилини. Охолодити у холодильнику 30–60 хвилин.

Олію збити до біла, а потім додати заварний крем та збити, але недовго, тільки до однорідного стану. Нічого ніколи не розшаровується. А якщо крупинки у кремі, значить ви заварний погано зробили. В такому випадку заварний крем ще в ? гарячому вигляді процідіть.

Related Posts