Що робити, якщо бастурма вийшла солона?

Якщо ви пересолили м'ясо, замочіть його на три години у холодній воді, не забуваючи щогодини міняти воду.Sep 30, 2019

Яка бастурма на смак Пряна, гостра, досить солона. Бастурма має добре запам'ятовується м'ясним різким смаком. Консистенція у неї досить щільна, її не так просто жувати, тому зазвичай бастурму нарізають дуже тонкими шматочками.

Перевірити готовність дуже просто – помацайте вашу бастурму – коли вона за пружністю буде така сама, як сиров'ялена ковбаса з найближчого магазину – можна розрізати. По 5 хвилин наступні два дні (витягнути з холодильника/перевернути) разом +10 хвилин.

Сушити слід у добре провітрюваному і затемненому місці, де-небудь на протягі, температура повинна бути не вище +10 °.

Related Posts