Що потрібне для маринаду?

Кетчуп, оцет, соєвий соус, ківі, майонез, коньяк, кава, гірчиця, мінеральна вода з газом, йогурт, різноманітні прянощі, гранатовий сік, цибуля, часник – все це може стати інгредієнтами вашого маринаду. May 30, 2014

Зазвичай маринад для м'яса містить глюкозу, гуарову камедь, дріжджовий екстракт, цілий букет спецій та приправ та інші необхідні для маринування продукту речовини. Завдяки дії маринада волокна м'яса розм'якшуються, продукт стає м'якшим і ніжнішим і легше засвоюється організмом.

Щоб м'ясо вийшло на подив ніжним та соковитим, а шашлик повністю виправдав ваші очікування, спробуйте замаринувати його у майонезі. Майонезний маринад не дає м'ясу підсихати під час приготування, і воно виходить соковитим. на 1 кілограм м'яса потрібно 500 грн. майонезу.

У сучасній кухні маринади використовуються для надання смаку м'ясу, риби або овочам.Існує 4 різних типи маринадів, Що складаються з трьох основних інгредієнтів:

  • маринади на основі олії та кислоти;
  • маринади на основі олії та приправ;
  • маринади на основі кислоти та приправ;
  • сухі маринади та обсипання.

Feb 19, 2020

Related Posts