Що поєднується із сиром камамбер?

Зазвичай його подають з горіхами, фруктами, свіжим багетом та зеленню. Камамбер додають у випічку, салати та використовують у десертах. З цим сиром добре поєднуються молоді рожеві та червоні вина. І камамбер, і бри часто використовують із шампанським.

Найбільшу шкоду людям, які страждають на алергію, може завдати сир з пліснявою. камамбером, Брі, дорблю та інші, пише aif.ru. Такі сири можуть виділяти токсичні речовини. Тому продукт протипоказаний ще й дітям до п'яти років, вагітним та дорослим людям, у яких є проблеми ШКТ.

Маючи заслужену репутацію преміального продукту, м'який сир із білою пліснявою. Камамбер – Універсальний сорт сиру, який можна їсти у різний спосіб. Цей смачний м'який сир можна, можливо вживати в їжу як самостійна страва, так і як інгредієнт для холодних і гарячих страв.

Related Posts