Що подають із жульєном?

Готують жульєн традиційно в кокотницях – Невелика порційна металева каструлька з довгою ручкою. Саме в ній жульєн і подають, прикріпивши на ручку паперовий ковпак, щоб не обпектися. І не забувайте про підставальну тарілку під кокотницю.

сир гауда Сир в жульєне Щоб приготувати жульєн з куркою, ви можете використовувати будь-який твердий сир, але краще всього підійде сир гауда. Проте й інші тверді сири на ваш смак будуть дуже гармонійно поєднуватися з куркою та грибами, запеченими під сиром.

julienne) – особливий спосіб, що прийшов з французької кухні, нарізки молодих овочів тонкою соломкою, зазвичай в літній сезон для супів і салатів. Етимологія незрозуміла, розглядається походження від французького жіночого імені Julienne.

Але головна складова класичного жульєнагриби. Для цієї страви можна використовувати не тільки свіжі, а й консервовані, сушені чи заморожені гриби. Я дуже люблю готувати жульєн з шампіньйонами або гливи. Більше цікавого у стрічці Яндекс.

Related Posts