Що подати на друге до крошки?

Повноцінний обід: з чим потрібно подавати на стіл окрошку?

  • Відварена картопля з кропом та часником
  • Котлети "Пожарські"
  • Смажені пироги з м'ясом
  • Гренки з бородинського хліба, обсмажені на олії з цибулею та кількою

Jun 15, 2018

Подавати окрошку можна з квасом чи з кефіром. Для заправки із квасу змішати квас із гірчицею, хріном та жовтком, дати настоятися. Для заправки з кефіру змішати кефір (жирності 2,5%) із часником та зеленню. Усі інгредієнти викласти у тарілку, перед подачею залити заправкою.

Окрошка – одночасно легка, але й ситна страва, так що відмінно підходить, щоб вгамувати голод у спеку.Отже, список інгредієнтів часто завжди універсальний:

  • варена картопля (краще всього в мундирі),
  • свіжий огірок,
  • редиска,
  • зварені круто яйця,
  • докторська ковбаса, сосиски або нежирна шинка,
  • Зелена цибуля,
  • кріп.

Related Posts