Повноцінний обід: з чим потрібно подавати на стіл окрошку?
- Відварена картопля з кропом та часником
- Котлети "Пожарські"
- Смажені пироги з м'ясом
- Гренки з бородинського хліба, обсмажені на олії з цибулею та кількою
Jun 15, 2018
Подавати окрошку можна з квасом чи з кефіром. Для заправки із квасу змішати квас із гірчицею, хріном та жовтком, дати настоятися. Для заправки з кефіру змішати кефір (жирності 2,5%) із часником та зеленню. Усі інгредієнти викласти у тарілку, перед подачею залити заправкою.
Окрошка – одночасно легка, але й ситна страва, так що відмінно підходить, щоб вгамувати голод у спеку.Отже, список інгредієнтів часто завжди універсальний:
- варена картопля (краще всього в мундирі),
- свіжий огірок,
- редиска,
- зварені круто яйця,
- докторська ковбаса, сосиски або нежирна шинка,
- Зелена цибуля,
- кріп.