Що можна використовувати замість кондитерського аерографа?

У деяких випадках можна пофарбувати торт без аерографа, але складно. Найпростіший спосіб – розвести харчовий барвник та використовувати губку. Можна скористатися пульверизатором. Якщо вам потрібно створити золоте або срібне напилення – нанести кандурин сухим пензлем на мастику або використовувати спеціальні спреї.

Нормальною практикою вважається, коли в магазині кондитерів товар продають під назвою «кондитерський аерограф», однак від звичайного інструменту для художників та малярів він нічим не відрізняється! Головний принцип роботи будь-кого аерографа полягає в рівномірному дрібнодисперсному розпиленні фарби під тиском повітря.

Кондитери використовують аерограф для створення красивого "оксамитового" дуже ніжного покриття. велюрудля фарбування торта звичайними рідкими барвниками, розпилення шоколаду. Для велюру і звичайного рідкого барвника підійде практично будь-яка модель із соплом 0,3 мм та верхньою подачею фарби.

Кондитерський набір для аерографії. 5999 руб.

Related Posts