Що має знати кожен кондитер?

Ось він – найоптимальніший набір початківця кондитера.

  • Розсувне кільце.
  • Вигнута кондитерська лопатка 25 см.
  • Армований силіконовий килимок.
  • Поворотний столик діаметром 27 см.
  • Кондитерські мішки.
  • Кондитерські насадки.
  • Електронні ваги …
  • Термометр

п. Основна та додаткова сировина для приготування кулінарних страв, хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів, технологічне обладнання харчового та кондитерського виробництва, посуд та інвентар. Для успішного освоєння професії кондитера необхідні базові знання з кулінарії, математики, природознавства.

У базовий набір початківця кондитера входять:

  • качалки;
  • сито;
  • Вінчик;
  • лопатка силіконова;
  • кисті кулінарні;
  • скребки та шпателі;
  • форми для випікання роз'ємні;
  • кондитерський мішок із насадками;

Related Posts