Що краще за альбумін чи білок?

Альбумін проходить термічну обробку, тому не містить патогенних мікроорганізмів у відмінність від сирого білка. Простота у використанні. Добавка легко розлучається водою і збивається в піну.

У середньому 5 грам альбуміна і 35 грам води замінюють у рецепті один яєчний білок. У кондитерській справі альбумін використовують для приготування зефіру та суфле, безе та макаронс, айсингу та глазурі, кремів та бісквітів.

Альбумін (ALB) – білок плазми, який виконує велику кількість важливих функцій. Він бере участь у процесах метаболізму, переносить по організму низку хімічних речовин та інше. Визначення рівня цього білка відіграє у оцінці стану печінки. ALB становить приблизно 60% загальної кількості білка.

Related Posts