Що корисного в риб'ячій ікрі?

Дієтологи вважають ікру найціннішим харчовим продуктом. У ній міститься понад 30% білка, який засвоюється людиною набагато краще, ніж білки, що містяться у м'ясі та молочних продуктах. Крім того, до її складу входять вітаміни A, D та Е, фолієва кислота, кальцій, фосфор та йод, які дуже корисні.

Фахівець зазначив, що у день без шкоди здоров'ю можна їсти не більше 2-3 чайних ложок. У червоній ікри є та багато корисних речовин: фолієва кислота, йод, фосфор, калій, залізо, кальцій, поліненасичені жирні кислоти. Детальніше про ікри та її властивості читайте тут.

Крім того, Червона ікра знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, покращує кровообіг, підвищує потенцію, благотворно впливає на роботу головного мозку та нервової системи, покращує зір, рятує від дерматиту, екземи, псоріазу та інших шкірних захворювань.

Related Posts