Що корисного у виноградних кісточках?

Насіння винограду багаті антиоксидантами, включаючи фенольні кислоти, антоціани, флавоноїди та олігомерні проантоціанідинові комплекси.. Завдяки високому вмісту цих речовин кісточки захищають організм від окисного стресу, пошкодження тканин та запалення. Nov 13, 2019

Але в кісточках міститься амігдалін. Під впливом шлункового соку він розпадається на глюкозу та синильну кислоту. Остання відповідає за токсичність ядер, через що ви ризикуєте отримати серйозне отруєння.

Експерти кажуть – треба! Для відповіді на запитання, чи можна ковтати виноградні кісточки, експерти провели низку досліджень. Завдяки їм з'ясувалося, що містяться в кісточках антиоксиданти запобігають розвитку онкозахворювань, особливо раку молочної залози, шкіри та простати.

Приймати 3 десь у день 30 хвилин до їжі. Порошок із виноградних кісточок потрібно вживати регулярно, щоб отримати профілактичний ефект чи пом'якшити симптоми якихось уже наявних захворювань. Наприклад, дорослі можуть з'їдати по одній-дві столові ложки шроту на день, запиваючи водою (приблизно склянку).

Related Posts