Що корисного у курячій печінці?

У курячій печінці міститься цілий букет імуномодулюючих елементів: вітаміни А, С, В5, В6, В9, холін, селен, цинк та фолієва кислота. Порція з 300 г курячої печінки активізує природний захист від вірусів, бактерій та інфекцій. Впливає складу крові.

У курячої печінки багато вітаміну А, незамінного для очей та шкіри. У ній великий вміст магнію, фосфору, заліза. У 100 грамах цього продукту – добова потреба людини в залозі, що бере участь в утворенні гемоглобіну, тому, регулярно вживаючи цей продукт, можна лікувати анемію нарівні з ліками.

"Є дійсно дві групи людей, яким варто уникати печінки. Перша група – це вагітні жінки, для них споживання сформованого вітаміну А, такого типу, що міститься в печінкипов'язане з вродженими дефектами плода Друга група людей – це люди з подагрою.

Яловича печінка Абсолютний чемпіон із вмісту вітамінів та мікроелементів.

Related Posts