Що додати в готовий глінтвейн?

У глінтвейн, який ви розігріваєте в каструлі, можна також додати трохи кориці та апельсинової скоринки. Напій наповниться незвичайним ароматом свята! Для класичного рецепта глінтвейну вам знадобиться глінтвейн, мускатний горіх, гвоздика, лимонна цедра, кориця, ваніль та імбир.

Окремо можна зварити домашній глінтвейн із фруктами. Для цього в напій, приготований за першим рецептом, окрім спецій додають подрібнену м’якоть 1 апельсина та 1 яблука. Якщо гаряче вино вийде занадто густим, тоді його можна розбавити яблучним соком, вишневою наливкою або перевареною водою.

Ковток гарячого винного коктейлю зігріє, розслабить і підніме настрій. Його можна пити на гордій самоті за цікавою книжкою, але краще – у колі друзів за приємною бесідою…. Із чим п’ють глінтвейн

  1. крекер на кшталт галет або горіхове печиво;
  2. сирне фондю;
  3. нарізка солоних сирів;
  4. несолодкі вафлі;
  5. м’ясні пироги;
  6. горіхи.

До складу збалансованої суміші входять кардамон, мускатний горіх, бадьян, кориця, гвоздика та перець духмяний горошок. До набору входять два рецепти приготування глінтвейну: класичного німецького та безалкогольного. Обсяг спецій розрахований на 2-3 літри напою, який можна розділити на кілька разів.

Related Posts