Що це за риба омуль?

850 нар. 850 нар. Харчова (поживна) цінність на 100 г.: білки 18.5 г., жири 5,2 г., вуглеводи 0.

Риба омуль – Представник сигових (родина лососевих). Високо цінується за своє ніжне, багате на корисні речовини, делікатесне м'ясо. Його можна, можливо смажити, гасити, запікати, варити з нього юшку, а омуль гарячого чи холодного копчення, особливо балик, стане справжньою окрасою святкового столу.

за смаку воно схоже на м'ясо харіуса. Завдяки високим смаковим якостям омуля називають царською рибою. Найсмачнішим вважається слабосолоне м'ясо, майже не поступається йому копченим продуктом. Якщо порівняти м'ясо холодного та гарячого копчення, то безперечним делікатесом вважається холодно копчене.

Related Posts