Що буде, якщо з'їсти дуже багато морозива?

Привести до хворобливих відчуттів може хронічне вогнище інфекції (аденоїдит, хронічний отит, тонзиліт, запалення глоткових мигдаликів) або мікроб, який вже потрапив усередину, і поява симптомів ось-ось почнеться. Тільки в цьому випадку морозиво послужить провокатором захворювання.

Страждає серце У ​​великій порції замороженого десерту міститься близько 40 г насичених жирів. Після того, як ви з'їсте відерце морозива, у вас однозначно підвищаться рівні тригліцеридів та холестерину. Це жири, які зберігаються у клітинах організму.

За словами дієтолога Антоніни СТАРОДУБОВОЇ, морозиво можна їсти у кількості не більше 200 грамів на тиждень, причому разова порція не повинна перевищувати 100 грамів: «Морозиво – ще один солодкий продукт, споживання якого значно збільшується у літній період.

Вершковий пломбір найбільш калорійний, щоб не погладшати, його рекомендується їсти не більше одного морозива в день (Порція приблизно 70-100 грамів). Молочного морозива невисокої жирності або плодово-ягідного сорбету можна, можливо з'їдати більше – до 200 грамів день.

Related Posts