Що буде якщо погріти Чокопай у мікрохвильовці?

При нагріванні в мікрохвильовці Чокопай збільшується в розмірі майже вдвічі. Особливо помітно змінюється об’єм зефіру, а печиво менше реагує на високу температуру. Зефір при цьому стає більш тягучим, печиво – м’якшим, шоколадна глазур тане і теж стає м’якою та липкою. Загалом, десерт стає смачнішим.

Продукт під назвою Choco Pie, за даними деяких джерел, був створений у південнокорейській компанії Orion corp, але пізніше позбавлений статусу торгової марки.

Розігрівайте їжу з інтервалами від 30 секунд до 1 хвилини, помішуючи рідини та перевертаючи тверді продукти для рівномірного розігріву. Так ви збережете соуси на основі олії та саму олію недоторканими, щоб смак страви, яка вам сподобалася вперше, не змінювався.

Смачне домашнє печиво для любителів солоденького! Домашнє печиво Чоко пай виходить дуже ніжним і смачним, з пружною солодкою начинкою. Готується таке печиво дуже просто і, якщо не рахувати часу на охолодження тіста, то ще й доволі швидко.

Related Posts