Навіщо панірують продукти?

Панірування допомагає тримати форму виробів під час смаження, завдяки захисній оболонці напівфабрикат не пригорає на розпеченій сковороді. Паніруванням можна надати продуктам міцності та апетитного вигляду завдяки утворенню рум’яної підсмаженої скоринки. Крім того, максимально зберегти соковитість готової страви.

Панірування ж діє як захисна оболонка, яка запобігає випаровуванню рідини з продуктів, допомагає зберегти соковитість готової страви, утримати форму виробів і надати звичним стравам нових відтінків смаку. Існує велике розмаїття паніровок, і це не тільки борошно або панірувальні сухарі.

Панірування – це спосіб додаткової обробки кулінарних виробів перед їхнім обсмажуванням, що сприяє збереженню соковитості й ароматності, утворенню гарної хрусткої скоринки, надає нові оригінальні нотки смаку.

Related Posts