На чому можна випікати піцу?

У домашніх умовах краще використовувати вироби з антипригарним покриттям, Як у форми від Nordic Ware, – вона не вимагає додаткової обробки. У ній легко пекти класичні сорти хліба та варіанти з насінням або сухофруктами. Плюси: легка, з гарною теплопровідністю та антипригарним покриттям.13 Apr 2020

Бажано готувати піцу на дріжджовому листковому тесті, так виходить смачніше. Для приготування буде достатньо 12-17 хвилин. Температура духовки – 200 градусів. Багато кухарів використовують маленьку хитрість – за пару хвилин до готовності підвищують температуру духовки до 240-250 градусів.

Піцу краще робити на пекарському камені. Якщо робите на декоРозігрійте його попередньо в духовці і покладіть лист пергаменту. Змащувати нічим не потрібно.

Згідно з офіційним рецептом Associazione Verace Pizza Napoletana (Асоціація справжньої неаполітанської піци), піца повинна випікатися у дров'яній печі за температури 485°C. У звичайних домашніх умовах нам потрібно хоча б 250 ° C – це максимальна температура більшості духовок. Чим вище – тим краще.

Related Posts