Кому корисна скумбрія?

Скумбрія – джерело кислоти омега-3, яка підвищує захисні функції організму, оптимізує обмін речовин та рівень гормонів. Особливо корисна скумбрія дітям, вагітним і жінкам, що годують, людям із серцево-судинними захворюваннями. Людям з підвищеною чутливістю до риби (алергікам).

Відварена. Можливо, для когось видасться дивним, але це самий корисний спосіб приготування риби. Таким чином, зберігається найбільша кількість цінних речовин і ще легше засвоюється організмом.

Скумбрію рекомендують включати до раціону тим, хто має серцево-судинні патології, страждає від атеросклерозу, гіпертонії, проблем зі згортанням крові. У м'ясі скумбрії, Як і в інших видах даного продукту, є фтор, фосфор і омега-3. Воно має потужні антиоксидантні та антиканцерогенні властивості.

Джерело вітамінів Омега-3, інші поліненасичені жирні кислоти, цинк, мідь, вітамін А – по суті, якщо ви кожен день з'їдатимете невеликий шматочок скумбрії, Потреба в полівітамінах може і відпасти.

Related Posts