Коли потрібно солити рибу?

Рибу ж (хоч варену, хоч смажену, хоч тушковану), навпаки, треба солити рясно. Якщо ви збираєтеся смажити рибу, її потрібно посолити за 10-15 хвилин до приготування.тоді в процесі смаження вона не розвалюватиметься.

Риба При відварюванні риби воду слідує солити рясніша, ніж при варінні м'яса та інших продуктів. Якщо ви смажите рибу і ваш екземпляр – це риба ніжна, водяниста, така, якій не завадить стати щільнішим, то посоліть її за годину до смаження.

Це приблизно 1 кг солі на 3 літри теплої води. Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів.

3. Якщо ви не хочете, щоб риба виявилася прісною, то посолити рибу перед жаркою треба правильно. Засипте рибу сіллю (більше – не менше) і залиште на півгодини. Якщо хочете натирати спеціями, то зробіть це тоді.

Related Posts