Коли потрібно солити при варінні?

«Бульйони радять солити на початку варіння. У м'ясі існують так звані солерозчинні білки, які при варінні переходять у воду лише за наявності солі. Тому бульйон треба солити відразу, але помірно, швидше недосолювати, тому що якщо посолити сильно, то потім суп може виявитися пересоленим. Mar 13, 2018

М'ясний бульйон потрібний солити за 20-25 хвилин до закінчення варінняколи м'ясо ще не зовсім проварене. І ще один важливий момент, який сильно вплине на смак м'яса, – це ступінь помелу солі, яку ви використовуєте.

Хоч час соління надає лише незначний вплив на час приготування їжі, рекомендується додавати сіль у киплячу воду. Це обумовлено тим, що в холодній воді кристали солі гірше розчиняються та тонуть. На дні каструлі можуть утворитися непривабливі плями через високу концентрацію солі на дні.

Супи та бульйони: солити і на початку, і в кінці Це необхідно для того, щоб у воду перейшли білки, які зв'язуються тільки з молекулами натрію. На каструлю до 5 літрів достатньо столової ложки солі: більше не потрібно, тому що вода википатиме, так що бульйон може виявитися пересоленим.

Related Posts