Коли кидати засмажку?

Як показує досвід досвідчених господинь, засмажка вирушає в суп за п'ять хвилин до завершення варіння. Однак поспішати вживати рідку страву відразу після зняття з плити не потрібно. Справа в тому, що страва повинна настоятися ще 20 хвилин, щоб смак став більш насиченим.

Коли морква пустить сік, стане м'якою та світлішою, тоді засмажка готова.

Досвідчені господині рекомендують спочатку смажити цибулю. Якщо посмажити його першим, то він приготується золотистим – таким, як його всі люблять їсти. Якщо змішати його на сковорідці з морквою, обсмажити цибулю до скоринки вже не вийде.

На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії викладаємо овочі. Пасеруємо овочі на середньому вогні хвилин 15 до м'якості моркви. Наша засмаження готова.

Related Posts