Хто вигадав силіконову лопатку?

Маріо Баталі, заслужений кухар і телезірка, вигадав кухонні інструменти, що перетворюють готування у видовище. Ручки його лопаток дерев'яні і тому приємні на дотик, а силіконові частини — такі собі кольорові плями серед нудної металевої сірості посуду. Енергетичні батончики.

Лопатка силіконова виготовлена ​​з міцного нейлону та силікону. Цією силіконової лопаткою дуже легко та зручно перемішувати різні страви при приготуванні, перевернути оладки, котлети, відбивні, омлет, або вийняти з листа гарячу випічку.

Насправді спатула – синонім кухонної лопатки, але через деякі особливості її виділяють як самостійний кулінарний інструмент. Спатула необхідна для: Змащування коржів та верхньої частини випікання кремом.

Лопатка витримує температуру до 210°. Силіконова лопатка не дряпає поверхню, не вбирає запахи, не виділяє шкідливих речовин, легко миється та абсолютно гігієнічна. Лопатка для млинців декоративна "Смайл" РT-Smile. Лопатка кулінарна, якою зручно перевертати млинці під час смаження або котлетки.

Related Posts