Для чого у фарш додають воду?

Потім потрібно додавати потроху води і збивати масу руками – завдяки цьому фарш насичується киснем і стає пишним .May 30, 2019

Рідина дозволяє наситити фарш киснем. У результаті продукт вийде пишним. З такої основи вийдуть котлети з “м’ясним соком”. Воду слід лити невеликими порціями.

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м’ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м’ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, додаватимуть соковитості.

Дехто впевнений, що це треба робити в молоці, але інші ж вважають, що краще брати для цієї процедури кип’ячену воду. Другі в цьому випадку справді мають рацію. Як зазначають досвідчені кулінари, якщо вимочувати хліб у молоці, то котлети будуть сухими та жорсткими.

Related Posts