Для чого карбонад свинячий?

Свинячий карбонад традиційно застосовується для смаження, запікання, готування на відкритому вогні, гарячого і холодного копчення. Підходить для приготування свинячих відбивних, барбекю, запікання. Якість готових страв безпосередньо залежить від правильної нарізки карбонаду. Калорійність карбонаду: 124 Ккал.

Опис Свинячий карбонад без кісточки – це ніжне м’ясо, яке можна приготувати практично будь-яким способом. Незважаючи на зовсім невелику кількість жиру, з такої вирізки вийдуть соковиті відбивні та м’ясо по-французьки. Крім того, карбонад підійде для копчення і виготовлення делікатесів.

Карбонад (фр. carbonade від лат. carbo – вугілля: “м’ясо, засмажене на вугіллі”) – шматок свинини спинно-поперекового відрубу (зазвичай, корейка), смажений або запечений.

Related Posts