Де варять манти?

Готуємо манти в пароварці та мантоварці Манти не варять у воді, як пельмені. Їх готують тільки на парі, і найчастіше для цієї мети використовується спеціалізований кухонний посуд мантоварка. Він являє собою дві каструлі з кришкою, поставлені одна на одну.9 Dec 2015

Традиційно варити манти прийнято в спеціальному пристрої – мантоварці, її ще називають мантишницею. Це багаторівнева каструля з кількома відсіками для приготування їжі з використанням пари.

Як варити манти в мантоварці У каструлі мантоварки закип’ятіть воду, встановіть яруси і накрийте кришкою. Готуйте охолоджені заготовки 35-40 хвилин, заморожені – 40-45 хвилин.

Готувати манти в мантяшниці слід 40-45 хвилин, відраховуючи час із моменту закипання води. Це, в разі, якщо вони не були заморожені. Для заморожених мантів слід додати близько п’яти хвилин для їхнього розморожування. На час приготування впливає і розмір мантів, великі, природно, готуються трохи довше.

Related Posts