Чому у хінкали різні хвостики?

Хвостики хінкалі роблять таким чином, щоб можна було схопити і утримати хінкалі в руці.Sept 10, 2018

Наших мам та бабусь вистачає удар, коли їхні діти та онуки з'їдають хвостики від хінкаліїм пророкують негайний заворот кишок. Хінкалі варять у середньому 10-15 хвилин: цього часу вистачає, щоб самі хінкалі приготувалися, але недостатньо, щоб зварився товстий хвостикде сходяться всі складки.

Потім хінкалі слід взяти за хвостик, надкушувати тісто, випити бульйон і з'їсти – за винятком хвостикащо грає лише допоміжну роль. Хінкалі потрібно не тільки вміти готувати, а й є відповідно до грузинських традицій, вважає Мамія. Тільки тоді розкриється їхній насичений смак.

Тримати хінкаліну треба рукою за купи хвостик із тіста, який скріплює її зверху. Спочатку акуратно надкушують тісто збоку, випивають через дірочку пряну рідину і лише потім приступають до начинки з тістом. А купи – вузлик із тіста – залишають на тарілці і потім викидають.

Related Posts