Капуста в голубцях може вийти твердою тільки в тому випадку, якщо господиня не приділила уваги попередньому пропарюванню листів. Існує кілька способів обробки капустяного листя. Розкажемо, для чого капусту варять воді, заморожують або парять у мікрохвильовій печі.
Щоб голубці вийшли смачними та соковитими, їх гасіння потрібно приділити від півгодини до 2 годин. Витрачений час залежить від бажаного результату – якщо хочеш щільні голубці з хрусткою капустою, то витраченого часу буде мінімум.
Що ще можна приготувати з капусти, яка залишилася від голубців Крім запропонованих страв, можна приготувати з капусти рагу, котлети, оладки, шніцель чи теплий салат.
Капустяні листя чудово поводяться після заморозки, і в будь-який час без особливого клопоту ви зможете скуштувати соковитих і смачних домашніх голубців. Після такого способу листя виходять найніжніші. Неодмінно спробуйте!