Чому не можу перевернути млинець?

Якщо у вас сковорода без антипригарного покриття, наприклад, чавунна, і млинці підгоряють і не перевертаються, радимо розсипати по поверхні дрібну сіль і розігріти її. А потім приберіть сіль і протріть поверхню м'яким сухим рушником або серветкою.

Візьміть дві звичайні виделки, підчепите млинець з обох боків і пройдіться по краях. Одночасно підніміть столові прилади та швидко киньте млинець іншою стороною на поверхню сковороди. Метод №3: тарілковий. Тарілка допоможе вам у тому випадку, якщо млинець сам дуже добре відходить від сковороди та не прилипає.

Цукор Іноді млинці рвуться при перевертанні та прилипають з-за велику кількість цукру. Знизу млинець вже починає пригоряти, а верх не встигає пропікатися. І, коли доводиться перевертати такий млинець, він, звичайно, рветься.

Принцип готування тут такий самий, як на звичайній сковороді: треба дочекатися, коли на поверхні млина з'являться бульбашки, а потім акуратно його перевернути. Зручно, що до поверхні млинці нічого не пригорає, тому й перевертати млинці легко.

Related Posts