Чому бісквіт усередині сирої?

Що робити, якщо бісквіт не пропекся Якщо корж усередині сирий, а зверху горить, його можна ще врятувати. Найчастіше проблема у високій температурі. Достатньо опустити бісквіт на нижню полицю та вирівняти жар, можливо, відключити верхній тен. На готовність перевіряємо зубочисткою. Mar 24, 2021

Визначити готовність бісквіту модно візуально та тактильно. Він підрум'янюється зверху, при легкому натисканні пальцем на ньому не залишається вм'ятини. Можна також проколоти паличкою або зубочисткою – суха – значить пропекся. Готовий бісквіт треба залишити у духовці ще на 10-15 хвилин.

Чому верх бісквіту липкий Ваш бісквіт вийде липкимякщо ви виставите занадто низьку температуру випікання. Оптимальна температура випікання бісквіту – 180-200 градусів. За температури випікання 150-160 градусів бісквіт буде липким.

Структура бісквіту досить ніжна, тому при різкому охолодженні лопаються бульбашки з повітрям. Саме вони змушують корж бути пишним, гарним та високим. Вирішується проблема досить просто: треба залишити основу прямо у формі всередині духовки, щоб бісквіт не осел.

Related Posts