Чий сало?

Незважаючи на те, що сьогодні сало є символом національної кухні України, вперше згадка про вживання сала у їжу зафіксовано у давній Італії, де їм харчувалися працівники, які трудяться на каменоломнях.

Сало – Це твердий тваринний жир. Подібно до того, як масло отримують з коров'ячого молока, сало одержують зі свинячого жиру. Тварину забивають і для необхідного виду сала береться спеціальна частина тіла. Сало – Стародавній продукт родом з Італії.

Відповідно до аналізу даних ООН та Євросоюзу щодо вирощування та споживання продукції сільського господарства, більше всього сала їдять данці. І оскільки їх країна займає 7-е місце у світі по поголів'ю свиней, те й самі їдять та іншим активно продають. Навіть "записним салоїдам" – українцям.

Related Posts