Чим замінити панірувальні сухарі для штруделю?

Замінити панірувальні сухарі може мука грубого помелу, манна крупа і пластівці.

Найпростіша та найдоступніша заміна панірувальним сухарям – Борошно. Борошняння відтіняє смак продуктів і надає їм апетитного вигляду. Чим грубіше помел борошна і нижче її сорт, тим краще. Можна, можливо використовувати пшеничне, рисове, гречане, вівсяне, нутове, кукурудзяне борошно.

Термін «панування» означає «посипати хлібною крихтою» у перекладі з французької. – Замість панірувальних сухарів можна, можливо використовувати будь-яке борошно грубого помелу – пшеничне, гречане, кукурудзяне, житнє. Дрібне борошно не підходить; – Підійдуть вівсяні або кукурудзяні пластівці, які слід подрібнити у кавомолці.

Related Posts