Чим відрізняється сушка від бублика?

Баранки, як правило, помітно крупніші за сушіння як по перерізу, так і по діаметру виробу.: 1,7-2,2 см товщина джгута та 7-10 см діаметр кільця. Залежно від сорту на 1 кг бубликів припадає 35—45 виробів.

А ось готується бублик за тією ж технологією, що й баранкові вироби – ошпарюється або обварюється і потім запікається. Виходить та сама глянсова скоринка, без змащування яєчним білком. Піклуються бублики швидше за бублики – хвилин 15, "сохнути" їм ні до чого! Бублик м'який, ароматний, але такий недовгостроковий.

Бублік – баранковий виріб у формі тора з пшеничного тіста, як правило, більший за розміром, ніж сушка або бублик, при цьому більш пухкий, м'який і з порівняно коротким терміном зберігання.

Назва «сушінняІмовірно означає висушений продукт, що являє собою заготівлю на зиму. Вироби сушаться в процесі запікання, причому сушіння висушуються сильніше, ніж споріднені ним бублики і бублики: вміст води в готових бубликах в залежності від сорту становить 14-17%, сушках — 8,5—12 %.

Related Posts