Чим столові яйця відрізняються від дієтичних?

“Різниця між дієтичними та столовими яйцями полягає лише в терміні зберігання. Дієтичні – це яйця терміном до 7 днів, столові – до 25 діб, якщо ці яйця зберігаються за температури від 0 до 20 градусів. Більше відмінностей немає.Aug 8, 2019

До дієтичних відносяться яйця, що зберігалися не більше 7 діб, не рахуючи дня знесення, столові яйця зберігаються 25 діб, а в холодильнику – 120 діб. Категорія яйця вказується першою літерою в маркуванні, що проставляється на кожному яйці: Літера “Д” позначає дієтичне яйце, такі яйця реалізуються протягом 7 днів.

Види курячих яєць Дієтичні яйця (маркування червоною літерою Д) – це ті самі столові, тільки термін зберігання в них значно менший. Вони мають зберігатися за температури від 0 до 20℃ не більше 7 днів. Це і є головна відмінність.

Підходить для повноцінного сніданку, перекусу після тренування та дієтичного харчування. Це справжнє джерело легкозасвоюваного білка, жиророзчинних вітамінів і незамінних жирних кислот Омега-3. Яйця містять вітаміни А, D, E, K і вітаміни групи В, а також залізо, мідь і цинк.

Related Posts