Чим шкідливий сейтан?

Тож сейтан також корисний і для спортсменів. Але є його небезпечно лише тим, у кого існує індивідуальна непереносимість глютена, який у продукті міститься у великих кількостях. Сейтан вже давно став одним з найулюбленіших продуктів вегетаріанців, поряд із сиром тофу, а також бобами та соєвим м'ясом.Feb 9, 2017

Продукт містить у великій кількості вітаміни групи В, Н і РР, а також потрібні для організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь, залізо, фосфор та натрій, багато клітковини та харчових волокон, які благотворно впливають на діяльність шлунково-кишкового тракту (calorizator).

Сейтан готовий для подальших дій, як тільки вода, в якій промивали тісто, залишатиметься прозорою. Тобто весь крохмаль вимиється. Сама маса сейтана стане гумової, сірого кольору та буде походу на губку. Вона має триматися знову одним шматком і не розпадатися.

Пшенична клейковина білок, отриманий методом вологої екстракції небілкових складових з пшеничний борошна. Пшенична клейковина характеризується оригінальною властивістю набувати високу в'язкість-еластичність при гідратації. Якість продукції хлібопекарської продукції визначається якістю основної сировини – борошна.

Related Posts