Чим шкідливі крекери?

Шкода та протипоказання: Крекер містить дуже велику кількість жиру, його калорійність коливається в межах 350 кілокалорій в 100 г. Вживання у великих кількостях можуть призвести до ожиріння, закупорки судин, зашлакованості організму.

Крекери відрізняються від звичайного печива добре просушеною структурою, шаруватою консистенцією. Звичайне печиво більш щільне та пухке. А ще в снеках менше цукру, іноді в рецептах він зовсім відсутній. Печиво відноситься до солодких кондитерських виробів, його часто готують з начинкою з меду, варення і т.д.

При схудненні слід контролювати вживання крекерів. Всі борошняні вироби, у тому числі виготовлені з борошна вищого гатунку, багаті на прості вуглеводи, тому на низьковуглеводний дієті вживати галети та крекери, як та хлібобулочні вироби, суворо заборонено.

У класичний склад крекера входить пшеничне борошно, дріжджі та жир (олія). Деякі додають трохи солі, інакше печиво може вийти дещо несмачним. Якщо це десертний продукт, то часто додають солодкий сироп, мед або цукор. Смакові добавки залежать від рецептури.

Related Posts