Чим шкідлива аджика?

Але через сильну гостроту аджику не варто вживати тим, у кого є порушення слизової оболонки травних органів (виразки, гастрити), а також її не рекомендують вагітним і жінкам, що годують, маленьким дітям.

Вживання цієї приправи допоможе зміцнити імунітет, стимулювати роботу травної системи, підвищити апетит і поліпшити обмін речовин. Також вона позитивно впливає на роботу кровоносної системи, очищуючи та тонізуючи судини організму.

В Абхазії аджику їдять з м'ясом, з квасолею, з молочними продуктами, зі свіжими овочами, додають майже всі соуси. Абхази аджику не додають, напевно, лише у чай.

Аджика приготована за традиційними рецептами із застосуванням різноманітних натуральних спецій та прянощів. Поєднання в ній солодкого та гострого перцю сприятливо впливає на кровоносні судини, що знижує артеріальне тиск, розріджує кров, а також покращує зір та стан шкіри.

Related Posts