Чим небезпечний кумарин?

Кумарин застосовується як ароматизатор у виробництві тютюнових виробів і в парфумерній промисловості. Похідні кумарину (кумарини) використовують у лазерах на барвниках. Також використовується в гальванічній промисловості як сильний блискоутворювач.

Якщо вживати корицю у великій кількості, це може негативно позначитися і на організмі, і на фігурі. Це може бути небезпечно, тому що в рослині містяться токсини та алергени. 4. Перевищення дози кориці може негативно позначитися на печінці та призвести до зниження рівня цукру в крові.

У природі кумарин міститься приблизно у 80 видах рослин. Найвищі його концентрації можна виявити в бобах тонка, коричнику і ванілі. Крім того, кумарин міститься в полуниці, абрикосах, чорній смородині, ромашці, айстрі, гербері, деревії тощо.

Related Posts