Чим можна змастити булочки, щоб вони блищали?

Чим змащувати пиріжки перед випічкою

  • Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
  • Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка в основному зустрічається на великодніх паску або безе. …
  • Сметана …
  • Вершкове масло …
  • Рослинна олія …
  • Вершкове масло …
  • Солодка вода …
  • Медовий сироп

Рослинна олія рум'яною скоринки пиріг можна змастити олією. Підійде соняшникова, оливкова та кукурудзяна. Час нанесення глазурі залежить від виду тіста. Шари та штруделі, наприклад, змащують перед викладанням у піч.

Для змащування випічки вже після випікання можна використовувати розтоплене вершкове масло, молоко та цукровий сироп. Після випікання вже не домогтися хрусткої та блискучої скоринки, зате можна зробити готові вироби м'якшими, ароматнішими і ніжнішими.

Related Posts