Чим корисне м'ясо буйвола?

За живильними властивостями воно перевершує ніжне теляче м'ясо. До складу м'яса входять такі компоненти: залізо, фосфорна кислота, вітамін РР та мікроелементи: калій, магній, натрій, кальцій, сірка. М'ясо буйволів корисно при недокрів'ї, анемії для підвищення рівня гемоглобіну в крові.

Для багатьох народів буйвол переважно робоча тварина, ніж джерело їжі. І все ж у деяких східних країнах з м'яса буйвола роблять шашлик і рагу, а в Лаосі його навіть їдять сирим тонко нарізаним, з гострим соусом.

М'ясо буйвола за смаком та поживними властивостями близько до яловичини, проте має більш щільну структуру. Розрізняють м'ясо телят буйволів, отримане від тварин віком до 3 місяців, та м'ясо дорослого буйвола.

Додайте 1 склянку води, лавровий лист, сіль, перець, цукор та чебрець. Потім покладіть цибулю з часником і влийте пиво. М'ясо має бути закрито – якщо це не так, додайте воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь та тушкуйте під кришкою 2 год.

Related Posts