Чим корисна кава з кардамоном?

Користь і особливості кави з додаванням кардамону У зернах кардамону присутня велика кількість ефірних олій. Крім того, в них високий вміст кальцію, цинку, заліза і фосфору. Тонізувальні властивості кардамону в каві зумовлені наявністю в цій прянощі вітамінів групи В.Jan 27, 2021

Кардамон особливо багатий харчовими волокнами, вітаміном C, кальцієм, магнієм, калієм, фосфором, залізом, цинком, міддю, марганцем. Кардамон – це, насамперед, антиоксидант. Він розщеплює і виводить холестерин, а також корисний для імунітету. Є хорошим засобом від застуди та стресів.

Корицю використовуємо за індивідуальними вподобаннями, в гармонії з кардамоном – не більше 0,3-0,5 ч. л. на кавову чашку.

Крім антиокислювальних властивостей, аскорбінова кислота у складі кардамону чинить на організм жінки протизапальну та імуномодулювальну дію, бере участь у синтезі колагену, сприяє розрідженню крові та є профілактикою утворення тромбів.

Related Posts