Чим корисна чавича риба?

М'ясо чавичі містить у собі вітаміни: РР, Е, D, С, В12, В9 та інші. Мінеральні речовини: нікель, молібден, фтор, хром, селен, мідь, залізо, сірка, хлор, фосфор, калій, натрій, магній, кальцій.

Чавича є результатом природної дієти – харчування планктоном та водоростями, саме тому вона не містить токсичних речовин, на відміну від фермерської сьомги або форелі. Цікавим є той факт, що хімічний склад чавичі змінюється залежно від віку, довкілля та фізіологічного стану риби.

420 руб./ Чавича – Нечисленний цінний вид тихоокеанських лососів. Вона мешкає біля узбережжя Америки, у річках Камчатки, Коряцького нагір'я.

за смаку чавича схожа нагадує сьомгу, але менш жирна. Багато відзначають, що її смакові властивості перевершують багатьох лососевих, особливо у слабосоленому вигляді.

Related Posts