Чи потрібно розморожувати ягоди перед випіканням?

Не розморожуйте заморожені ягоди Не виймайте заморожені ягоди заздалегідь. Нехай вони чекають на вас у морозилці. Зайва рідина в пирозі зовсім не потрібна.

Якщо розморожувати, то правильно

  1. Викладіть заморожені ягоди в один шар на плоску тарілку і дайте їм розтанути в холодильнику. …
  2. За шість годин до того, як використовувати, перекиньте пакет або контейнер з ягодами з морозилки до камери холодильника.

Почнемо з ягід. Можна, можливо вживати їх у їжу безпосередньо, без додаткової обробки, а можна, можливо використовувати їх як сировина для виготовлення десертів – желе, мусів, випічки з начинкою. Від обраного варіанта вживання залежать правила їхнього розморожування.

Прикрасьте ласощі замороженими ягодами, квіти, листочки свіжої м'яти. Декоруйте торт тільки при подачі до столу, інакше ягоди випустять сік і десерт набуде непривабливого вигляду. Смачного!

Related Posts