Чи потрібно розморожувати морозильну скриню?

Відповідь проста: за загальним стандартом морозильна скриня розморожувати потрібно, як тільки товщина крижаного шару (інею) досягає восьми міліметрів.Однак ми рекомендуємо робити це заздалегідь вже при п'яти міліметрах льоду, оскільки це допоможе звільнити простір, заощадити електроенергію і просто підтримати дотримання.

Розморожування проводять ручним способом, коли товщина льоду або сніжного нальоту на внутрішніх стінках досягне товщини 5-10 мм. Домашні скрині, що використовуються для зберігання грибів, овочів та фруктів, зазвичай розморожують навесні чи на початку літа. До цього часу, як правило, всі минулорічні запаси вже закінчуються.

Вимийте внутрішній простір і кошики теплою водою, а потім повністю висушіть їх. (для миття внутрішньої поверхні рекомендується використовувати губку або тканину з мікрофібри.) Не використовуйте миючі засоби, до складу яких входять кислоти або хлор.

Таким чином, у Росії вкрай не рекомендується встановлювати морозильна скриня у неопалюваних приміщеннях у холодну пору року. Не слід допускати, щоб температура повітря була нижчою за мінімальну, зазначену в описі кліматичного класу.

Related Posts