Чи потрібно розморожувати круасани перед випіканням?

Розморожувати не треба, можна випікати одразу. У попередньо розігрітій духовці 25-30 хвилин при температурі 170-175С. Під час випікання духовку відчиняти не можна.

Якщо ви заморозили круасани і дістали їх, скажімо, наступного дня, то спочатку потрібно їх попередньо розморозити – Залишити при кімнатній температурі, поки вони не відійдуть, і тільки потім відправляти в розстойку. Якщо ви поставите їх у вистоювання замороженими, верхній шар розстоюється, а центр залишиться замороженим.

Приготування: Розкладіть ще заморожений виріб на лист. Випікайте 18-20 хвилин у конвекційній печі за температури 170°C. Країна походження: Франція. Імпортер / Підприємство щодо прийняття претензій ТОВ Метро Кеш енд Керрі Україна, 02140, Україна, м. Київ

Готові круасани розморожують у холодильнику для повільного розморожування. Найшвидший спосіб – розморожування загорнутого у фольгу продукту в духовці протягом 8-10 хвилин.

Related Posts