Чи потрібно бланшувати перець перед начинкою?

Тепер, якщо Ви гаситимете перець на плиті, можна приступати до фаршування. А якщо хочете запекти його в духовці, то перці потрібно попередньо бланшувати – Опустити на 3-4 хвилини в киплячу воду, інакше запечений перець залишиться хрустким. Потім відкинути на друшляк і почекати, поки охолоне.

У великій каструлі закип'ятити воду. Перці опустити в окріп, довести до кипіння і бланшувати 1,5-2 хвилини. Бланшовані перці обсушити та остудити. Акуратно, щоб не зашкодити, вставити перці один одного.

Як приготувати? перець,банки та кришки. у велику каструлю чи таз налити води, коли закипить бланшувати перець і складати у велику чашку, він повинен трохи полежати, щоб стати податливим. Поруч поставити іншу, але вже повну каструлю, з окропом.

Related Posts