Чи можна зберігати шоколад Каллебаут у холодильнику?

Ми з'ясували, що низькі температури шоколад не боїться. Тому для зберігання ласощів можна використовувати і холодильник, і морозильну камеру.Jan 15, 2020

При температурі 12-20°С і відносній вологості повітря не більше 70%, без сторонніх запахів у приміщенні. Термін придатності вказано на упаковці. Виробник: Barry Callebaut, Бельгія.

Згодом на поверхні може з'явитися білий наліт, який утворюється через конденсат. Причина цього висока вологість у холодильнику. Жодної шкоди від цього нальоту не буде, але зовнішній вигляд солодкого виробу, на жаль, постраждає. Тому краще в холодильнику шоколад не зберігати.

Зберігати шоколад у холодильнику не рекомендується. Простіше та корисніше тримати його в кімнатних умовах, але в темному та сухому місці. Якщо умови зберігання будуть виконані, вживати насолоду можна, можливо і після того, як вказаний виробником термін закінчиться.

Related Posts