Чи можна зберігати глазуровані сирки в морозилці?

1. Перед покупкою сирків глазурованих Зверніть увагу на температуру всередині холодильного обладнання, особливо в теплий час. Температура зберігання охолоджених сирків має бути від плюс 20С до плюс 60С, а заморожених – не вище мінус 180С.

Термін придатності Сирний глазурований сирок зберігається у середньому близько двох тижнів. Але якщо сирок присмачений стабілізаторами і консервантами, то термін придатності може бути значно більшим. При цьому всі консерванти та стабілізатори виробник зобов'язаний вказати у маркуванні.

Справжній сирок за ГОСТом зберігається у середньому близько двох тижнів, а якщо десерт має у своєму складі стабілізатори консистенції та консерванти, то термін придатності може бути значно збільшений. Температура зберігання сирку за ГОСТом — не вище 2–4°С, у замороженому вигляді сирки можна зберігати при температурі не вище від -18°с.

Related Posts