Цілу тушку риби холодного копчення, не слід тримати у морозилці довше 2 тижнів, інакше вона втратить структуру. Рибу гарячого копчення не слід заморожувати. Вона має м'якшу структуру, тому м'ясо після розморожування втратить свої властивості.
Допускається поміщати продукт у морозильник. Але слід пам'ятати, що після відтавання він може трохи змінити смак. При температурі -18 градусів рибу холодного копчення тримають до 60 діб, а гарячого – До 30 діб. Якщо знизити температуру в камері до -35 градусів, термін зберігання збільшиться до 2 місяців.
Тунця холодного копчення потрібно зберігати при температурі від 0 до +5 °C трохи більше 30 діб. Після розкриття упаковки виробника, продукт слід помістити в холодильник та вжити протягом 24 годин.